Eclipse IDE: servlet contents not updated


DevX Home    Today's Headlines   Articles Archive   Tip Bank   Forums   

Results 1 to 2 of 2

Thread: Eclipse IDE: servlet contents not updated

  1. #1
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    1

    Eclipse IDE: servlet contents not updated

    Hi,
    i am using Eclipse 3 with tomcat plugin from Sysdeo and Tomcat 5
    in eclipse, i create a new project>new package and put my servlet code in this package.
    my HTML form is in a new folder created by me in the servlets-examples folder of tomcat. i include my servlet mapping in the web.xml file in tomcat>webapps>servlets-examples>WEB-INF.
    now when i make changes to my code in Eclipse, save it, start the tomcat server and then run my HTML program, it fails to work. when i check my servlet code using the URL

    http://localhost:8085/servlets-examp...rvletCode.java

    (where Display is the folder that contains my input files and ServletCode.java is my servlet code), i find the changes that i made via Eclipse are not updated here....and hence my HTML program fails..
    how can i solve this problem????

    thanks in advance

  2. #2
    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    199
    I had problems with it too. So I gave up and installed the Lomboz plugin. Works great.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center
 
 
FAQ
Latest Articles
Java
.NET
XML
Database
Enterprise
Questions? Contact us.
C++
Web Development
Wireless
Latest Tips
Open Source


   Development Centers

   -- Android Development Center
   -- Cloud Development Project Center
   -- HTML5 Development Center
   -- Windows Mobile Development Center