a very weird problem (AGAIN!!!)


DevX Home    Today's Headlines   Articles Archive   Tip Bank   Forums   

Results 1 to 15 of 15

Thread: a very weird problem (AGAIN!!!)

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Italy
    Posts
    250

    a very weird problem (AGAIN!!!)

    Hi guys,
    First of all I want to apologize for posting this thread again, but I do really need help with this.
    I couldn't solve the problem yet and I don't understand why this could be happening, so PLEASE if anyone of you have an idea about why is this happening I would apreciate your help very much.
    The authentication I'm using in my website is WINDOWS.
    The error I'm getting is :

    Hi everybody,
    I'm having this problem again but in another application.
    The application was build with ASP.NET and VB.NET, the problem is, when I press the LogOut button, I'm getting an error in the Bottom left corner of Interner Explorer and the error is :

    Line: 80
    Char: 13
    Error: Invalid Pointer
    Code: 0
    URL: "the url of my website"

    The code under the LogOut button is:

    Response.Write("<script>window.close();</script>");

    The most weird problem is that this error occurs on some IE but on others it work correctly !!!
    I've checked the version of my colleague's IE, and the version and the service packs that are installed and are the same !
    The version is: 6.0.2900.2180.xpsp_sp2_grd.050301-1519CO
    Cipher Strenght: 128-bit
    Product ID: xxxxxxxx
    Update Versions:; SP2;

    I really don't understand what's going on !
    Is it possible it's a problem on the IIS coniguration ?

    Thank you all !
    Last edited by Michael; 01-26-2006 at 03:20 PM.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 12-13-2001, 12:06 PM
  2. a problem with font and language
    By Roseta in forum VB Classic
    Replies: 0
    Last Post: 11-14-2001, 03:24 AM
  3. Please help w/ JavaScript & Netscape Problem
    By Dan Kurszewski in forum Web
    Replies: 0
    Last Post: 12-14-2000, 05:50 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 06-23-2000, 02:17 PM
  5. Problem with CryptoAPI and JCE
    By Jason Bock in forum VB Classic
    Replies: 0
    Last Post: 03-21-2000, 06:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center
 
 
FAQ
Latest Articles
Java
.NET
XML
Database
Enterprise
Questions? Contact us.
C++
Web Development
Wireless
Latest Tips
Open Source


   Development Centers

   -- Android Development Center
   -- Cloud Development Project Center
   -- HTML5 Development Center
   -- Windows Mobile Development Center