how to import data from SAP


DevX Home    Today's Headlines   Articles Archive   Tip Bank   Forums   

Results 1 to 2 of 2

Thread: how to import data from SAP

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1

    Question how to import data from SAP

    I want to connect my database in SQL Server with SAP.
    Is conectivity of SAP and VB 6 is possible OR I'll have to use VB.net?

    thanks,

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sterling Heights, Michigan
    Posts
    8,666
    SAP?

    I got a bunch of stuff from Google....is this what you are talking about?

    http://www28.sap.com/mk/get/TC_SEA57..._ID=p119480523
    I don't answer coding questions via PM or Email. Please post a thread in the appropriate forum section.
    Please use [Code]your code goes in here[/Code] tags when posting code.
    Before posting your question, did you look here?
    Got a question on Linux? Visit our Linux sister site.
    Modifications Required For VB6 Apps To Work On Vista

Similar Threads

  1. Why I can't save data in data base?
    By Kurt in forum Java
    Replies: 7
    Last Post: 10-08-2006, 09:59 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 10-04-2002, 06:56 PM
  3. Import data from AD for a signature in Outlook
    By Stephen in forum Enterprise
    Replies: 0
    Last Post: 11-15-2001, 05:28 PM
  4. Turbo Data: test data generator (www.turbodata.ca)
    By Peter Prager (Canam Software) in forum vb.announcements
    Replies: 0
    Last Post: 08-15-2001, 11:48 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center
 
 
FAQ
Latest Articles
Java
.NET
XML
Database
Enterprise
Questions? Contact us.
C++
Web Development
Wireless
Latest Tips
Open Source


   Development Centers

   -- Android Development Center
   -- Cloud Development Project Center
   -- HTML5 Development Center
   -- Windows Mobile Development Center