How to copy SQL 2005 Express Data Table fastest?


DevX Home    Today's Headlines   Articles Archive   Tip Bank   Forums   

Results 1 to 5 of 5

Thread: How to copy SQL 2005 Express Data Table fastest?

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    107

    How to copy SQL 2005 Express Data Table fastest?

    In SQL Server 2005 Express, assuming there are 2 database: ABC and XYZ, I want to copy some of the ABC into the database table XYZ. Right click in the table do not see why ABC copy, do it manually create the database tables and import XYZ too long, in SQL Server 2005 does not support copy of the database table to the database?

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sterling Heights, Michigan
    Posts
    8,666
    Do it through code in Management Studio
    Code:
    SELECT * INTO dbo.xyz
    FROM dbo.abc
    Presuming, of course, that dbo is the table owner.
    I don't answer coding questions via PM or Email. Please post a thread in the appropriate forum section.
    Please use [Code]your code goes in here[/Code] tags when posting code.
    Before posting your question, did you look here?
    Got a question on Linux? Visit our Linux sister site.
    Modifications Required For VB6 Apps To Work On Vista

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    107
    Your SQL statement is not. for example i want to copy table TabUsername the Northwind database into databases QLKD, how ?, view attachments CopyTable.jpg

  4. #4
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sterling Heights, Michigan
    Posts
    8,666
    Then try something like
    Code:
    INSERT INTO QLKD.dbo.NewTable (columnA, ColumnB)
    SELECT columnA, columnB from Northwind.dbo.TabUserName
    I don't answer coding questions via PM or Email. Please post a thread in the appropriate forum section.
    Please use [Code]your code goes in here[/Code] tags when posting code.
    Before posting your question, did you look here?
    Got a question on Linux? Visit our Linux sister site.
    Modifications Required For VB6 Apps To Work On Vista

  5. #5
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    107
    I do not, it's warning eror, Northwind have got 2 filed username: nvarchar(50) and passwords: nvarchar(50).
    you see my attach file
    CopyTable1.jpg
    Last edited by dong; 10-22-2013 at 12:46 AM.

Similar Threads

  1. SQL Server 2005 Move Data to Another Machine?
    By bgibson in forum Database
    Replies: 2
    Last Post: 01-14-2008, 12:45 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 01-17-2006, 05:48 PM
  3. Attn: Daniel Reber
    By joe in forum Database
    Replies: 0
    Last Post: 04-04-2003, 05:25 PM
  4. Re: (No subject)
    By Joe in forum Database
    Replies: 0
    Last Post: 04-04-2003, 05:13 PM
  5. SQL server administrative knowledge
    By Becky in forum Database
    Replies: 1
    Last Post: 07-11-2000, 03:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center
 
 
FAQ
Latest Articles
Java
.NET
XML
Database
Enterprise
Questions? Contact us.
C++
Web Development
Wireless
Latest Tips
Open Source


   Development Centers

   -- Android Development Center
   -- Cloud Development Project Center
   -- HTML5 Development Center
   -- Windows Mobile Development Center