Can't get my applet to link


DevX Home    Today's Headlines   Articles Archive   Tip Bank   Forums   

Results 1 to 2 of 2

Thread: Can't get my applet to link

  1. #1
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    1

    Can't get my applet to link

    I'm using the famous lake applet for my guild website and I see where i'm suppose to type the link for it but it still won't work. Here's some of the source:

    <center><applet code="AnLake.class" width="599" height="790">
    <param name="credits" value="Applet by Fabio">
    <param name="res" value="1">
    <param name="image" value="http://www.geocities.com/seronami/BigPansy.jpg">
    <param name="wavspeed" value="10">
    <param name="perspective" value="15">
    <param name="farwaving" value="200">
    <param name="wind" value="20">
    <param name="windvarval" value="5">
    <param name="windvarmin" value="5">
    <param name="windvarmax" value="15">
    <param name="memdelay" value="1000">
    <param name="priority" value="3">
    <param name="MinSYNC" value="10">
    <param name="textscroll" value="lakescr.txt">
    <param name="textoffset" value="730">
    <param name="textspeed" value="3">
    <param name="textfont" value="Arial">
    <param name="textbold" value="NO">
    <param name="textsize" value="18">
    <param name="textshadow" value="YES">
    <param name="TextSColR" value="20">
    <param name="TextSColG" value="20">
    <param name="TextSColB" value="50">
    <param name="TextColR" value="255">
    <param name="TextColG" value="255">
    <param name="TextColB" value="255">
    <param name="TextJumpAmp" value="0">
    <param name="TextJumpSpd" value="0">
    <param name="TextSineAmp" value="0">
    <param name="TextSineSpd" value="0">
    <param name="TextSineAngle" value="0">
    <param name="setcode" value="Yes">
    <param name="link" value="http://www.geocities.com/seronami/home.phtml">
    <param name="newframe" value="Yes">
    <param name="statusmsg" value="Pansy Website">
    <param name=framename value="http://www.geocities.com/seronami/BigPansy.jpg">
    Sorry, your browser doesn't suppor Java.
    </applet>


    Am I just reading this wrong or does everything seem to be in order? Please help.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    22
    It all looks fine, but I notice that you don't have quotes around the framename parameter, although I can't see that that would affect it too much! I take it the .class file is in the same directory as your .html file? You might want to try and take away some of the optional parameters and just stick the one's in that you need.

    Sorry, not a lot else I can see that could be wrong!

    Cheers,
    Tom.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center
 
 
FAQ
Latest Articles
Java
.NET
XML
Database
Enterprise
Questions? Contact us.
C++
Web Development
Wireless
Latest Tips
Open Source


   Development Centers

   -- Android Development Center
   -- Cloud Development Project Center
   -- HTML5 Development Center
   -- Windows Mobile Development Center