HTML SELECT WITH FLAT BORDER POSSIBLE ??


DevX Home    Today's Headlines   Articles Archive   Tip Bank   Forums   

Results 1 to 6 of 6

Thread: HTML SELECT WITH FLAT BORDER POSSIBLE ??

  1. #1
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    43,023

    HTML SELECT WITH FLAT BORDER POSSIBLE ??

    [Originally posted by m.posseth@work]

    hi guys ,,,


    i want to make a fixed select box with a flat border


    but i can`t get it to work anyyone an idea ??

    EXAMPLE CODE :::


    <html>
    <head>
    </head>
    <body>


    <select name=&quot;MDSELECT&quot; size=30>
    <OPTION CLASS=Norm2 value=&quot;20015&quot;>(slag) Trekkers</OPTION><OPTION CLASS=Norm1 value=&quot;20042&quot;>Bevestigingsgereedschap</OPTION><OPTION˙ value=&quot;20002&quot;>Bijlen en beitels</OPTION><OPTION value=&quot;20003&quot;>Bit (sets) en toebehoren</OPTION><OPTION value=&quot;20004&quot;>Boren(sets)</OPTION><OPTION value=&quot;20005&quot;>Buigtangen</OPTION><OPTION value=&quot;20023&quot;>Carrosserie gereedschap</OPTION><OPTION value=&quot;891&quot;>Combitangen</OPTION><OPTION value=&quot;20006&quot;>Doppen en ratels</OPTION><OPTION value=&quot;20007&quot;>Dopsleutels</OPTION><OPTION value=&quot;20008&quot;>Draadsnijden</OPTION><OPTION CLASS=Norm1 value=&quot;20450&quot;>Frezen en ruimers</OPTION><OPTION CLASS=Norm2 value=&quot;20009&quot;>Hamers</OPTION><OPTION value=&quot;20449&quot;>Handzagen</OPTION><OPTION value=&quot;20114&quot;>Hulpgereedschap</OPTION><OPTION CLASS=Norm1 value=&quot;20010&quot;>Klem gereedschap</OPTION><OPTION value=&quot;20038&quot;>Klemtangen</OPTION><OPTION value=&quot;20011&quot;>Knip gereedschap</OPTION>
    </select>
    </body>
    </html>

    this wil make a fixed option select box
    but with borders i tryed everything but can`t get the borders away


  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    43,023

    Re:HTML SELECT WITH FLAT BORDER POSSIBLE ??

    [Originally posted by none]

    Cant you just put the Flat=0?

    Or are we talking about too different controls

  3. #3
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    43,023

    Re:Re:HTML SELECT WITH FLAT BORDER POSSIBLE ??

    [Originally posted by m.posseth@work]

    if you set the border to 0 then it should be flat by default however this doesn`t seem to work in this case

    we are talking about a HTML option select in my first post you should see it in front of you

    as you see it has a border and i want it to be flat , i can do this with evrything else


    example ???
    <html>
    <head>
    </head>
    <body>

    <input type="text" border="0" size="10">

    <input type="text" size="10">


    </body>
    </html>

  4. #4
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    43,023

    Re:Re:Re: ahum :-)

    [Originally posted by m.posseth@work]

    :-)

    see below for example



    <html>
    <head>
    </head>
    <body>
    <input type="text" style="border:none" size="40" value="hi :-) i don`t have a border">

    <input type="text"˙ size="40" value="i have a border :-(">

    </body>
    </html>


  5. #5
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    43,023

    Re:HTML SELECT WITH FLAT BORDER POSSIBLE ??

    [Originally posted by Ryan]

    From Everything that I have done and read, it is not possible, but if by some mariacle you get it to work, it will not work in Netscape for sure.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    43,023

    Re:Re:HTML SELECT WITH FLAT BORDER POSSIBLE ??

    [Originally posted by xterra210]

    check out WebMonkey.com


    sorry its the most I can do here

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center
 
 
FAQ
Latest Articles
Java
.NET
XML
Database
Enterprise
Questions? Contact us.
C++
Web Development
Wireless
Latest Tips
Open Source


   Development Centers

   -- Android Development Center
   -- Cloud Development Project Center
   -- HTML5 Development Center
   -- Windows Mobile Development Center