DevX Home    Today's Headlines   Articles Archive   Tip Bank   Forums   

Results 1 to 5 of 5

Thread: Different results between browsers

  1. #1
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3

    Different results between browsers

    Hi!

    I'm having some troubles with XSL ....

    When I view through Mozilla, everything it's OK BUT when I view through IE it's changes.........

    If anybody has some comments ..... Thanks in advance

    Peace...

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    31
    Difficult to say much about the problem you are observing since you did not stating what changes between the two browsers.

    Do you know which version of the MSXML component is being utilized by IE? I believe the latest version is 4.0 with a possible service pack or two. Take a look at MSFT developer center for XML.

    http://msdn.microsoft.com/xml/

    Mike

  3. #3
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3
    Thanks for responding.

    Well I have an XSL (if you allow me, here is part of code)

    :::::::::::::::::::::::::::::::XSL::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    <?xml version="1.0"?>
    <!DOCTYPE xsl:stylesheet [
    <!ENTITY nbsp " ">
    <!ENTITY aacute "&#x00E1;">
    <!ENTITY oacute "">

    ]>

    <xsl:stylesheet
    version="1.0"
    xmlns:java="http://xml.apache.org/xslt/java"
    extension-element-prefixes="java"
    xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform">

    <xslutput method="html" encoding="UTF-8" indent="yes"/>



    </xsl:template>
    </xsl:stylesheet>

    ::::::::::::::::::::::::::THE PROBLEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

    I apply this XSL to a generated XML, the problem is that when I load the generated HTML in IE 6 SP 1, MSXML 4.0,the layout changes, for example:

    If I load in Mozilla tables are shown centered but if I load in IE, tables are shown to the right?????????????

    What could be the problem or where to start searching????????

    I've tried by looking the differences between Mozilla and IE .......

    THANSK

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    31
    Please show the template that renders the table with a different alignment. Did you compare the resulting HTML generated by the browers? Does IE do something different like add some style to the rendered HTML? (I kinda doubt it but I'll throw it out there). Do you have a CSS declarations that could be effecting the HTML layout? Can you reproduce the problem with just pure HTML markup? Sorry, but I really don't know what the problem is, I'm just throwing out suggestions for some of the things I would look for...

    Cheers,
    Mike

  5. #5
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    3
    THANKS MARIGME !!!!!!!!

    I appriate a lot your interest on this question AND finally I found the error or the "detail".

    My solution: I took off all the width parameter from the tables ...... and that solved my problem I don't know if it's correct but 'cause I've had to hurry up with this template I had to leave that way..... Well marsigme Thanks A lot

    And see you around .....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
HTML5 Development Center
 
 
FAQ
Latest Articles
Java
.NET
XML
Database
Enterprise
Questions? Contact us.
C++
Web Development
Wireless
Latest Tips
Open Source


   Development Centers

   -- Android Development Center
   -- Cloud Development Project Center
   -- HTML5 Development Center
   -- Windows Mobile Development Center